viernes, 6 de marzo de 2009

Nova convocatòria del conscurs literari


IV CONCURS LITERARI “EL MOLÍ DE LES PARAULES”

Tema: TRANSFORMACIONS

Participants: El concurs està adreçat a tots els alumnes de l’institut. S’establiran tres categories (1er. i 2n. d’E.S.O., 3er. i 4t. d’E.S.O. i batxillerat i cicles)

Llengua: Els treballs podran presentar-se, indistintament, en castellà o en valencià.

Modalitat: Es podran presentar treballs en la modalitat de Poesia (sense cap restricció mètrica o de rima) o de Narrativa, s’establiran premis diferenciats o no en funció del nombre de participants.

Extensió: La extensió màxima de les narracions o de les compilacions de poemes, no podrà excedir les 10 pàgines. Se entregaran mecanografiades o a ordinador, amb doble espai de separació entre línies.

Termini: El termini de presentació dels treballs finalitzarà el 29 DE MAIG. Els treballs es podran entregar a qualsevol professor de llengua (castellà o valencià) o en vicedirecció. El resultat es farà públic el dia de la festa de fí de curs.

Tots els participants podran recollir els originals presentats.

Premis: Els premis estaran en funció del nombre de participants i tindran un valor que oscil.larà entre els 30 i els 60€. El jurat tindrà llibertat per declarar desert el premi o guanyadors ex-aequo, o fer mencions especials.

ESPEREM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ, ANIMEU-VOS!!!

El molí de les paraules

No hay comentarios: