viernes, 18 de enero de 2008

2na. edició del concurs literari


Per tal d’atendre les peticions de la gent que no va poder participar en la primera convocatòria, presentem el

2n. CONCURS LITERARI "EL MOLÍ DE LES PARAULES" 2007-2008

Participants: El concurs està adreçat a tots els alumnes de l’institut. S’establiran tres categories (1er. i 2n. d’E.S.O., 3er. i 4t. d’E.S.O. i batxillerat i cicles).

Llengua: Els treballs podran presentar-se, indistintament, en castellà o en valencià.

Modalitat: Es podran presentar treballs en la modalitat de Poesia (sense cap restricció mètrica o de rima) o de Narrativa, s’establiran premis diferenciats o no en funció del nombre de participants.

Extensió: La extensió màxima de les narracions o de les compilacions de poemes, no podrà excedir les 10 pàgines. Se entregaran mecanografiades o a ordinador, amb doble espai de separació entre línies.

Tema: Les noves tecnologies i la comunicació.

Termini: El termini de presentació dels treballs finalitzarà el 16 de maig. Els treballs es podran entregar a qualsevol professor de llengua (castellà o valencià) o en vicedirecció. El resultat es farà públic al llarg de la Festa de Cloenda del curs, en juny.

Tots els participants podran recollir els originals presentats.

Premis: Els premis estaran en funció del nombre de participants i tindran un valor que oscil.larà entre els 30 i els 60€. El jurat tindrà llibertat per declarar desert el premi o guanyadors ex-aequo, o fer mencions especials.

ESPEREM ELS VOSTRES TREBALLS, ANIMEU-VOS!!!

No hay comentarios: