domingo, 18 de noviembre de 2007

Si t'agrada escriure...

I CONCURS LITERARI “EL MOLÍ DE LES PARAULES”

Participants: El concurs està adreçat a tots els alumnes de l’institut. S’establiran tres categories (1er. i 2n. d’E.S.O., 3er. i 4t. d’E.S.O. i batxillerat i cicles)

Llengua: Els treballs podran presentar-se, indistintament, en castellà o en valencià.

Modalitat: Es podran presentar treballs en la modalitat de Poesia (sense cap restricció mètrica o de rima) o de Narrativa, s’establiran premis diferenciats o no en funció del nombre de participants.

Extensió: La extensió màxima de les narracions o de les compilacions de poemes, no podrà excedir les 10 pàgines. Se entregaran mecanografiades o a ordinador, amb doble espai de separació entre línies. El tema serà lliure.

Termini: El termini de presentació dels treballs finalitzarà el 3 de desembre. Els treballs es podran entregar a qualsevol professor de llengua (castellà o valencià) o en vicedirecció. El resultat es farà públic el dia 21 de desembre, durant la festa prèvia a les vacances de Nadal.
Tots els participants podran recollir els originals presentats.

Premis: Els premis estaran en funció del nombre de participants i tindran un valor que oscil.larà entre els 30 i els 60€. El jurat tindrà llibertat per declarar desert el premi o guanyadors ex-aequo, o fer mencions especials.

ESPEREM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ, ANIMEU-VOS!!!

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Un abraç!!!

camaradeniebla dijo...

es un blog interesantísimo.Animaos todos, hombre.

nosotros, los de entonces dijo...

gràcies anonim per la abraçada i gràcies, ana, per la espenta... m'agrada que el projecte comence a tindre movilitat

Anónimo dijo...

bueno... haber que pienso yo ahora para el concurso >.< y encima de exámenes finales jejeje a sacar tiempo =)

besitos!

nosotros, los de entonces dijo...

algunos pensamos que la mejor época para generar ideas es la época de exámenes (es cuando más tiempo se pasa en la habitación con uno mismo, no?), anímate y participa, y ya sabes que puedes escribirnos con dudas o preguntar a tus profes de lengua y economía (entre otros, por supuesto, :))
suerte!

Nelo dijo...

eiiii però per al 3 de decembre ens resulta gairebé impossible per alguns/es. Xe... (sempre quedarà el suborn).

Anónimo dijo...

Aquesta carta te l’escric des d'una altra guerra que cerca la pau. Ací a les trinxeres fa una calor que pela, com en qualsevol centre comercial. Les cornetes han estat reemplaçades per silencis. El corresponsal mundial està fart de carregar amb la closca de l’aventura exòtica vocacional i ha promés de no presentar-se mai més al premi Planeta.Alguns soldats, però, encoratjats per l'excés de begudes isotòniques, han instat la comandància a fer l'agost: "Declara’m en rebel.lió

bèl.licament rebel

de clara ment: rebel.lat".
Aquests professionals de les guerres que cerquen la pau són uns volubles i es passen el dia parlant pel mòbil.

Ayater dijo...

ja podrieu haver ficat el limit per a presentar-se al concurs després del pont xe! que estem tots d'examens fins al cap, pero com diu Nelo sempre ens quedarà el suborn...cap profe té gos o gat? xD